be2 er det rigtige sted at møde singler, fraskilte eller enker og enkemænd med personlighed, og som seriøst søger et forhold. Baseret på be2's videnskabeligt baseret personlighedstest, vises kun de mennesker, der virkelig matcher dig.


Testresultatet, beskrivelsen af din partner/ideelle partner og kontaktanbefalinger er helt gratis og uden nogen forpligtelse. Hos be2 er der ikke adgang til personlig information og kommunikationen mellem partneranbefalinger foregår på sikker vis på platformen. Brugeren kan beslutte, hvem der kan se deres fotos.


Personlighedstesten er gratis og bruges til at opbygge en liste over kontakter og profiler, der anbefales til et godt match. Baseret på psykologi- og sociologistudier tilbyder personlighedstesten og be2-indekset brugerne den numeriske værdi, der måler forholdets kompatibilitet mellem to personer.


Den tryghed, takt og omtanke, der er nødvendig for at oprette kontakt og begynde at date er kendetegnende for be2's præstation i de resultater, der får folk til at finde deres livs ægte kærlighed.

 

  • Har forenet sjælevenner i mere end 12 år verden over
  • For singler, enker, enkemænd og fraskilte på jagt efter den store kærlighed
  • Perfekt balance: 53% kvinder og 47% mænd på sitet
  • Perfekt til alle aldre